Service i topklasse

“Når forårssolen skinner står jeg op!”

Sådan synger Poul Dissing og det gør insekterne også. Det er atter tid til at holde insekterne ude af de danske stuer.

Stærk service hos B-free

Vejledning, gode råd, opmåling og montering. Vi ønsker du får den bedste og stærkeste service, så du får den bedste løsning med insektnet og pollenfilter.

Rådgivning

Det er ikke nødvendigt at montere insektnet på alle døre og vinduer. Med en strategisk placering, vil man kunne skabe gennemtræk i beboelsen med ganske få insektnet. Den bedste effekt får man ved, om muligt, at anbringe sit insektnet så tæt på vinduets eller dørens åbning som muligt. Ved at benytte sig af insektnet opnår man, udover at holde insekterne ude i naturen hvor de hører til, også en dejlig blød defus ventilation. Vi kan selvfølgelig yde den service at være behjælpelig med en evt. opmåling. Enkelt kan det siges “DÆK KUN DET DU ÅBNER”.

Vejledning

Valget af insektnet afhænger først og fremmest af hvilken en dør eller vindue der er i boligen.

– Er det sidehængt, tophængt eller dreje kip?
– Er det Dannebrogsmodel eller måske et vindue med side, over eller under del?
– Er der anverfere eller andet dek kan forhindre en evt. montering i karmen?
– Hvor mange mennesker skal betjene det?

Nogle modeller kan monteres inde i karmen, andre direkte på karmen. Effekten stiger eksponentielt, når du kommer så tæt på hullet som muligt. Nogle produkter laves kun med speicalmål, medens andre kan fås i fastlagte størrelser. Disse er beregnet til montering på karm. Vores service vil altid være at give dig den ubetingede bedste vejledning.

Opmåling

Produkter til montering inde i karmen, kræver en meget præcis opmåling af lysmålet i karmen (b x h i mm). Disse modeller er bedst egnet til tophængte vinduer.

Produkter monteret på karmen, kræver kun at der er minimum 25 mm. karm fri (skinner findes i størrelser fra 25-35mm afhængig af model).
Se mere omkring opmåling her.

Som en service kan vi tilbyde et opmålingsbesøg, hvor vi kommer ud og opmåler alle de vinduer eller døre, som i ønsker et insektnet til.

Montering

Alle produkterne er lette at montere, dog skal man være opmærksom på at intet må sidde i spænd.
Casette monteres med kun 2 skruer, og skinner 2 – 4 små skruer afhængig af længden.
Find vejledning til montering af dit produkt her.

Vi kan selvfølgelig også tilbyde at montere det hele for dig.

Insektnet Model Plisse dørPlissé

Model Plisse Slimline vinduePlissé SlimlineModel Prestige dørPrestigeModel Ultra vindueUltraModel Royal Lux dørRoyal Lux dørModel Klickramme vindueKlickramme vindue

Insektnet i metermålInsektnet i metermål