Referencer

Vi har mange forskellige insektnet modeller hos B-free, så vi altid kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, som passer lige til din bolig/virksomhed.Vi har samlet et lille udpluk af de mange fantastiske projekter, vi har hjulpen vores glade tilfredse kunder med at løse i deres bolig/virksomhed.

Projekt ved struer – Insektnet

Vi har monteret vores topmodel Prestige dør, i begge terrassedøre hos denne private kunde i Struer. De har også fået monteret klikrammer i deres vinduer. Da de bor helt ned til vandet, har vi nu hjulpen dem med at kunne nyde den friske brise med åbne vinduer uden insekter flyver ind i huset.

Projekt på Bornholm – Insektnet

Dette projekt på bornholm blev lavet for en privat kunde. De ønskede at kunne overnatte ude i deres Shelter, uden at de blev forstyrret af irriterende insekter. Det løste vi med at sætte vores Royal lux Dør i midten og byggede rammer til resten af indganspartiet også i Royal Lux modellen. En meget flot og holdbar løsning.

Projekt ved Pavillon Danmark – Insektnet

Vi har leveret special lavet klick rammer til deres vinduer i deres flotte pavilioner. Klick rammene er nemme at monterere uden brug af værktøj. De har også fået special lavet Plisse Slimline dør som integreres elegant i pavilliondøren. De har været så glade for vores produkter at de har bestilt en ny stor sending.

Projekt ved Skejby Sygehus – Inseknet

Det har været spændede at arbejde med Skejby Sygehus, det er at være en lille del af et kæmpe byggeri. Vi har monteret vores model Klick ramme på deres vinduer ved køkkenerne og vores Plisse model for deres dør i køkkenet, så de slipper for insekter indenfor. De er så glade for resultatet at vi har leveret flere gange til dem.

Projekt ved Poly Print – Inseknet

Vi blev kontaktet af Poly print om vi kunne hjælpe dem med at løse deres problem med en dør hvor der er meget trafik igennem og bliver skubbet/sparket op hele tiden. Og det var vi friske på og valgte vores stærke Royal Lux dør og forstærkede den med plader på de flader der bliver skubbet til hele tiden. Vi har efterfølgende monteret Prestige vinduer med insektnet i på vinduerne i kantinerne.

Projekt ved Fortegården Århus – Insektnet

Her har vi monteret vores model Prestige vindue som er yderst elegant og integreres flot på deres på vinduer. Disse er monteret på deres køkken vinduer, så de kan få alt den friske luft ind, og de irriterende insekter bliver ude.

Projekt ved Gladsaxe Kommune – Inseknet

Det har været spændede at arbejde med Gladsaxe Kommune, da vi har skulle løse forskellige udfordringer for dem. Vi har leveret rigtig mange forskellige løsninger til dem, DIY – Click Clack, Royal Lux Dør, Klick vindue og Prestige Vindue som er monteret rundt omkring i deres forskellige institutioner.

Kontakt os  

 
Thumbnail af reference insektnet i Struer
Struer

Thumbnail af reference billede af insektnet på Bornholm
Bornholm

Reference billede af insektnet på pavillion danmark
Pavillon Danmark